Nu este in stoc
(2 customer reviews)

490 lei

Replica  Taurus  PT92 Co2 Full Meta  KWC
Replica PT92 este fabricata de KWC si este o versiune airsoft a renumitei arme italiene,aceasta fiind fabricata in intregime din metal (exceptand plaselele).
Pistolul este realizat pe o scara de 1:1,pentru un realism sporit.Replica are serial unic de identificare exact ca arma reala de foc.
Replica este prevazuta cu sina tactica pe care se poate monta un microlaser.
Replica este prevazuta cu blow-back (recul), trage semi si full auto.

Pachetul contie: Replica,inbus,incarcator,manual utilizare,bile test.

Stoc epuizat

Descriere

Detalii tehnice:

Producator:                      KWC
Greutate:                         1010 g
Culoare:                          negru
Lungime:                        215 mm
Material:                         metal, polymer
Mod tragere:                   semi,full auto
Capacitate incarcator:     27 Bile
Energie:                          1.6 J
Viteza:                            126  m/s
Blow Back:                    Da
Bile recomandate:          0.20—0.25 g

Informații suplimentare

Producator

Material

Propulsie

Blow-Back

Hop-Up

Bile Recomandate

Viteza Bile 0.20g (+/- 10%)

Capacitate Incarcator

Piedica

Calibrul Tevii

Mod De Tragere

Energie

Lungime Replica

Greutate

2 recenzii pentru Replica Taurus  PT92 Co2 Full Metal  KWC

 1. gombos.eugen

  Impresionant. Si repet: impresionant. Mai ales la acest pret. Greu, solid (“mare, negru si urat”), bine facut. Am cautat un full metal peste 1kg si ceva mai puternic. Intrucat Beretta M96A1 nu mai e degasit, am luat acest Taurus si nu imi pare rau. Catarea se vede bine (am innegrit punctul alb intrucat era usor descentrat). Realist, trage puternic, recul bun. Ofera o senzatie minunata la manevrare, demontare. Capsula duce 2 incarcatoare + cateva bile (55-60 in total) pe modul foc cu foc si epuizeaza complet capsula. Merge bine si pe full auto, insa personal nu imi place intrucat nu particip la jocuri, ci doar trag la tinta, unde full auto nu are niciun farmec. Se demonteaza usor, bine facut si pe dinauntru. Trebuie uns, intrucat fiind nou, la inceput da impresia ca diferitele piese miscatoare se blocheaza. Dupa ce isi da drumul un pic merge perfect, cu sunetul metalic infundat specific armelor. Incarcator metalic, greu, realist. De asemenea trebuie uns si sters, apoi cade usor la eliberare. Se incarca usor. In manual spune 26 de bile, insa intra 28 – desi arcul nu ar trebui fortat. Un minus mic ar fi surubul de strangere al capsulei, din 2 puncte de vedere: (i) filetul e din plastic, (dar mai este in pachet un surub de rezerva). Am vrut sa fac unul metalic, insa am ajuns la concluzia ca nu ar fi bine. Metalele din care sunt facute armele de airsoft sunt metale/aliaje mai moi si nu oteluri de calitatea celor din armele reale. Un surub metalic ar risca sa degradeze filetul din incarcator si banuiesc ca suruburile acestea de plastic se gasesc (se vor gasi) si nu pot costa prea mult. (ii) gaura hexagonala pentru imbus e practicata intr-o placuta de metal destul de subtire. Cand invarti imbusul acesta tinde sa sara din surub, impins in afara de fundul capsulei. Trebuie atentie.
  Trage foarte bine dupa ce te obisnuiesti cu el si reglezi hop-up-ul. (care pt mine odata reglat asa ramane). Am palma si degetele lungi, asa ca imi vine perfect, avand in vedere ca crosa e lata si groasa.
  Recomand neaparat un al doilea incarcator, avand in vedere ca ia ceva timp sa schimbi capsula. In plus schimbarea incarcatorului e o placere in sine, in timpul trageriilor. Alt avantaj ar fi reincalzirea capsulei dintr-un incarcator pana ce se trage cu al doilea + timpul necesar incarcarii bilelor. Neaparat bile de 0.3x.
  Singurul lucru care nu imi place sunt praselele de plastic. Daca se vor gasi unele mai serioase sigur le voi inlocui.
  Comparat cu Glock 17 castiga la aspect si e mai inghegat, full metal si realist. Pierde insa la fiabilitate si eficienta in fata celor 2 jouli ai Glock-ului.
  In concluzie, nota -10, dat de faptul ca nu sesizez ca guma hop-up sa regleze ceva. Pistolul trage oricum bine. Nu am tras cu Tokyo Marui si as fi curios sa compar acest Taurus cu modelel lor (scumpe si slabe ca putere).
  Daca va avea piese de schimb ar fi de nota 10+.

 2. gombos.eugen

  Revin cu o precizare. Hop-up-ul functioneaza perfect, doar ca e actionat de surub numai cand acesta e aproape complet insurubat. Practic cursa activa (care apasa guma) e numai la final, ultimele 180-270 de grade de rasucire. Altfel zis, cand surubul e complet strans guma e actionata si bila are o traiectorie ascendenta. Pe masura ce dezsurubam, guma e mai putin actionata si traiectoria coboara. Insa dupa ce am dezsurubat jumatate de tura (sau un pic mai mult) surubul nu mai e in contact cu guma si deci il invartim degeaba.

Adaugă o recenzie