Nu este in stoc
(2 customer reviews)

440 lei

Replica revolver airsoft Umarex Ruger SuperHawk 6 inch, de culoare neagra, este fabricata in intregime din metal, avand numai manerul din ABS. Aceasta foloseste un sistem pe baza de capsule de CO2 pentru propulsarea bilelor. Este dotata cu sina RIS pentru montarea diferitelor accesorii tactice sau optice.

Foarte puternic 3 J+ !!

Pachetul contine:
– replica
– 3 incarcatoare
– cheie imbus
– sina RIS pentru montarea dispozitivelor optice
– manual de utilizare

ATENTIE! Utilizat necorespunzator poate duce la ACCIDENTARI SI VATAMARI CORPORALE FOARTE GRAVE!

Stoc epuizat

Informații suplimentare

Producator

Material

Propulsie

Blow-Back

Hop-Up

Bile Recomandate

Viteza Bile 0.20g (+/- 10%)

Capacitate Incarcator

Piedica

Calibrul Tevii

Mod De Tragere

Energie

Lungime Replica

Greutate

2 recenzii pentru Revolver Ruger SuperHawk 6” Umarex

 1. ALX67 (proprietar verificat)

  ”Impressive… Most Impressive!” (Darth Vader)
  Ca să încep cu ambalajul, cred că AirsoftBrașov vrea să verifice dacă într-adevăr îți dorești produsul și îl ambalează ca atare. Este un test de perspicacitate să desfaci ce ai comandat la ei și să ajungi la jucărie. BRAVO! Impecabil.
  Revolverul este neașteptat de real. Greutatea, greutate, finisajele, finisaje. Ce să zic? Impresionant. Dacă vrei să păstrezi aerul retro al armei, eu cred că șina ris este inutilă. Un sistem optic de actualitate pe acest revolver? Rezultă un kitsch perfect. Aș fi preferat un pic de priză cauciucată pentru mâner dar nu deranjează neapărat lipsa ei. De asemenea, aș fi preferat ca cei de la Umarex să opteze pentru varianta de încărcare a fiolei de co2 prin josul mânerului, astfel ca acesta să nu fie rabatabil. În fine, chestie subiectivă atâta timp cât nu sunt inginer armurier. Probabil că au avut un motiv tehnic, obiectiv. Pentru cei care au o problemă cu mânerul, vă spun că eu folosesc mănuși din piele, cele cu degete tăiate și atunci nu mai ai probleme cu senzația de ”plastic”.
  Prețul? Imbatabil, după comparări cu alte oferte de la n furnizori.
  Concluzie? Este o replică de cumpărat, un ”must have” pentru orice colecționar și pasionat. Mie mi s-a părut cam flintă/muschetă cel de 8”, deși este mai puternic, așa că l-am luat pe acesta. Oricum, te face să te simți ca o rudă mai îndepărtată de a lui Charles Bronson sau Clint Eastwood. Eu, care am scăpat de păr demult, mă simt mai aproape de Yul Brynner. :-)))
  Un singur ”defect” are arma asta: atunci când scoți butoiașul în exterior și îl învârți, nu țăcăne. Inadmisibil.

 2. Cosma Catalin (proprietar verificat)

  L.am analizat milimetru cu milimetru,este impecabil,sint f multumit

Adaugă o recenzie