Nu este in stoc
(2 customer reviews)

250 lei

Replica pistol airsoft KJW Tactical MK1 este fabricata de KJW in Taiwan, find inspirata dupa modelul Ruger .22LR MK1, fabricat de catre compania Sturm, Ruger and Company, creat ca si un pistol pentru tir sportiv si de agrement.
Replica este fabricata din metal si ABS, avand componentele interne din metal si exteriorul dintr-un plastic rezistent de inalta calitate.

Pachetul contine:
– arma
– incarcator
– bile
– manual de utilizare

Stoc epuizat

Informații suplimentare

Producator

Material

Propulsie

Blow-Back

Hop-Up

Bile Recomandate

Viteza Bile 0.20g (+/- 10%)

Capacitate Incarcator

Piedica

Calibrul Tevii

Mod De Tragere

Energie

Lungime Replica

Greutate

2 recenzii pentru Pistol Airsoft KJW Tactical MK1

 1. cmzeno

  Mie imi place foarte mult! Si probabil o sa va placa si voua, daca sunteti in cautarea unui pistol simplu si robust.

  Sa incepem cu „the good”
  – e bine realizat, cu toate ca e din plastic in mare parte si chiar arata mai real decat unele modele metalice realizate din zamac vopsit.
  – acuratetea (pentru mine importanta) este absolut rezonabila, grupajul fiind unul mai bun decat la modele de trei ori mai scumpe. Evident, pentru a pastra aceasta acuratete, arma trebuie curatita in mod sistematic, eventual cu spray siliconic. Faceti asta si veti vedea ca dupa aceea arma se actioneaza MULT mai usor decat cand era noua!
  – teava e usor de tot mai lunga decat la alte modele. Daca il desfaceti veti vedea.
  – venind vorba de curatat, se desface extrem de simplu si partile constituente/mobile fiind putine, deci cu risc minim de defectare.
  – hop up foarte usor accesibil, fara a demonta pistolul (eu nu am avut nevoie).
  – catarea poate fi reglata din niste suruburi din cate se pare. Eu din nou nu am simtit necesar, dar e foarte bine ca se poate face asta.
  – e relativ puternic (depinde si de gaz si de cat de plina e butelia). Eu am tras cam doua incarcatoare la o umplere.
  – nu in ultimul rand pretul, sau mai bine spus raportul exceptional intre pret si calitate, care a fost si motivul pentru care l-am cumparat, initial mai mult din curiozitate.

  Iar acum „the less good”.
  – tragaciul este foarte rigid (pana se mai rodeaza si pana la prima ungere corspunzatoare). Der remarcat ca asa e constructia pistolului, incarcarea nefacandu-se cu gaz sau prin recul, ci practic prin forta degetului care actioneaza un arc. De fapt forta mare de apasare e principalul repros adus acestui model.
  – tot legat de punctul precedent e pozitia tragaciului, aflat un pic mai in fata decat la modelul real si cu o cursa foarte lunga. Veti avea probleme dava vreti sa folositi o manusa mai groasa.
  – neavand recul (ceea ce deja stiti cand cumparati ceva fara bolw back) nu aveti cum sa stiti cand se termina munitia, decat dupa zgomotul diferit.
  – incarcarea bilelor se face doar „bob cu bob” si atentie la cum le manevrati, ca va treziti cu ele peste tot daca dati drumul din greseala la arc.
  – si pentru ca am ajuns la aspect, nu e tocmai o copie fidela (de exemplu mi-as fi dorit o teava mai asemanatoare cu cea reala sau macar niste marcaje), dar asta nu conteaza, pentru ca nu e un pistol colectionabil ca replica, ci pentru calitatile sale nasteptate pentru pretul sau.

  Pentru 200 RON chiar isi face absolut toti banii.

 2. Bogdan Gelu

  Foarte precis pentru tras la țintă! Trăgaciul are cursă care necesita apăsare tare și apoi o apăsare ușoară pentru declanșarea tragerii, la fel cum sunt pistoalele pentru tir! Nu are legătură cu ungerea pistolului.

Adaugă o recenzie