800 lei

In stoc

Replica Sniper SAS 06 Full metal

Replica Swiss Arms S.A.S 06  este o pusca puternica ce prezinta optiuni versatile.Corpul este negru mat pentru a evita reflexiile. Pe partea de sus a replicii există o șină  tactica pentru atasarea unei lunete,red dot..etc.Replica prezinta o teava lunga din metal cu bune proprietati de tragere si o precizie excelenta.

Patul pustii are un support reglabil pentru a sprijini obrazul si un capac frontal reglabil,de cauciuc ceea ce permite setarea lungimii armei in functie de necesitati.Pliata replica are o lungime de doar 90 cm,deci se poate amplasa si in locuri inguste.Se poate folosi foarte bine din pozitia ghemuit,sau utilizand un bipod.

Bipodul si patul pustii au picioare reglabile,se poate ajusta usor inaltimea tragerii.Incarcatorul este in aceealasi loc ca si in cazul armei originale,ceea ce confera replicii un aspect realist.

Replica este prevazuta cu un limitator de viteza,care,daca este necesar,este insurubat la capatul gurii,si astfel scade puterea replicii la 100 m/s

Replica ofera o precizie buna iar prin adaugarea unei lunate replica va devein o pusca sniper care se potriveste mai multor tipuri de utilizatori.

Pachetul contine: Replica,incarcator,alimentator rapid,curea,un redactor de viteza,bipod,dispozitiv fixare bipod,chei imbus,bile test,manual.

Producator: Cod: ABV-0001-2-1-1 Categorii: , , , , Etichete: ,

Descriere

Detalii tehnice:

– Producator: Cybergun
– Energie (J) : 1.9
– Viteza: 137 m/s
– Viteza Fps: 450
– Capacitate incarcator: 35 bile
– Lungime : 960-1110 mm
– Material : Full metal
– Greutate: 4088 g
– Hop-Up: Da

Informații suplimentare

Viteza Bile 0.20g (+/- 10%)

Propulsie

Culoare

Negru

Greutate

Energie

Capacitate Incarcator

Hop-Up

,

Piedica

Lungime Replica

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Replica Sniper SAS 06 Full metal”

You may also like…