Sorteaza dupa:
Vizualizeaza:
 • Casca FAST PJ FMA Negru este prevazuta cu 2 sine RIS laterale potrivite pentru montarea accesoriilor precum lanterne tactice sau protectii auditive.
  In partea din fata este plasata o montura pentru dispozitivele de vedere nocturna sau red dot / monoclu sau camera video.
  Se poate ajusta la barbie si este prevazuta cu bureti care se fixeaza cu scai pe interior pentru protectie si confort.

  150 lei
 • Casca Spec-Ops Mich ultra-usoara Tan– 8Fields este fabricata din plastic durabil, iar pe cele doua sine laterale aveti posibilitatea de a monta accesorii airsoft precum protectii auditive si lanterna tactica

  Casca este captusita cu burete si este ajustabila

  Aceasta casca airsoft este realizata dupa modelele castilor folosite de armata americana. Casca Spec-Ops Mich ultra-usoara 8Fields – Tan are in fata o montura pentru monoclu sau dispozitive de vedere nocturna. Are o greutate de 665 g, iar in interior se pot atasa optional perne din burete pentru stabilitate. Casca are si tesaturi tip velcro pe care se pot atasa patch-uri sau alte accesorii.

  170 lei
 • Casca Spec-Ops Mich ultra-usoara olive – 8Fields este fabricata din plastic durabil, iar pe cele doua sine laterale aveti posibilitatea de a monta accesorii airsoft precum protectii auditive si lanterna tactica

  Casca este captusita cu burete si este ajustabila

  Aceasta casca airsoft este realizata dupa modelele castilor folosite de armata americana. Casca Spec-Ops Mich ultra-usoara 8Fields – olive are in fata o montura pentru monoclu sau dispozitive de vedere nocturna. Are o greutate de 665 g, iar in interior se pot atasa optional perne din burete pentru stabilitate. Casca are si tesaturi tip velcro pe care se pot atasa patch-uri sau alte accesorii.

  170 lei