Produsele care beneficiaza de garantie, vor fi insotite la livrare de certificat de garantie si factura.

Daca un produs achizitionat este nefunctional la primire, semnalati acest lucru in termen de 24 de ore si Firma noastra se angajeaza sa suporte toate costurile de transport pentru schimbarea produsului (sau returnarea banilor in cazul in care produsul nu mai este disponibil).

Daca termenul depaseste 24 de ore se vor aplica conditiile generale de garantie:

 1. Solutionarea garantiei se face in maxim 20 zile calendaristice.
 2. In perioada de garantie, vor fi reparate in mod gratuit numai defectele aparute ca urmare a unor vicii de proiectare, executie, componente necorespunzatoare si care nu sunt imputabile beneficiarului. Piesele inlocuite raman in proprietatea vanzatorului.
 3. Producatorul si Vanzatorul sunt exonerati de obligatiile lor privind garantia in urmatoarele conditii:
  – defectarea s-a produs din cauza nerespectarii instructiunilor de utilizare sau ignorarea specificatiilor tehnice; elementele de identificare ale firmei noastre nu sunt intacte;
  – defectare in urma folosirii unor subansamble, componente sau consumabile neavizate de producator;
  – defectare in urma interventiei persoanelor neutorizate;
  – prezentarea unor deteriorari mecanice;
  – in cazul schimbarii tipului de tir din foc automat in foc semiautomat la replicile automate, daca s-a tinut degetul apasat pe tragaci;
  – deteriorarea in urma unor cataclisme, catastrofe, accidente, incendii.
  De asemeni, nu intra in garantie reperele consumabile (baterii, acumulatorii si incarcatoarele de tensiune, hop-up-ul, incarcatorul de bile.
 4. Nu suntem raspunzatori de eventualele incompatibilitati intre subansamblele comercializate de firma noastra si produsele comercializate de alte firme sau de instalarea necorespunzatoare a acestora.
 5. Asiguram garantia produselor pe o perioada de 6 luni,cu exceptia garniturilor unde garantia acestora este de 3 luni.Durata medie de utilizare a produselor airsoft este de 6 luni.
 1. Vanzatorul se obliga sa repare sau sa inlocuiasca echipamentul sau parti ale acestuia, constatate defecte.
 2. Transportul produselor trimise in garantie se face pe cheltuiala beneficiarului. Transportul produselor trimise din garantie inapoi beneficiarului se face pe cheltuiala beneficiarului. Transportul produselor tur-retur se va face prin curier rapid.
 3. Pentru acordarea garantiei este obligatorie prezentarea certificatului de garantie in original, copie a facturii, a accesoriilor originale, altfel Vanzatorul este exonerat de obligatiile privind garantia.
 4. Serviciile de garantie se presteaza exclusiv la sediul firmei noastre din Brasov.
 5. Produsele marcate cu numar serial, trebuie sa coincida cu seria produsului inscrisa pe certificatul de garantie.

In caz contrar Vanzatorul este exonerat de obligatiile privind garantia. Verificati corectitudinea certificatului de garantie la receptionarea produselor.

 

Lipsa certificatului de garantie al produsului trebuie semnalata in maxim 48 ore de la receptia marfii. Orice sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare.

ATENTIE: INTERVENTIA ASUPRA REPLICII IN PERIOADA DE GARANTIE DUCE LA ANULAREA ACESTEIA

 

ATENTIONARI:

Recomandam ca pastrarea unei capsule in interiorul unei replici sa nu depaseasca 24 de ore.

De ce?

Pentru ca astfel se uzeaza garniturile mai repede, iar in timp etansarea nu va mai fi 100% perfecta.

Presiunea dintr-un recipient cu CO2 si viteza proiectilului depind de temperatura la care sunt expuse.

Cu alte cuvinte, pe timp de vara armele sau replicile airsoft care functioneaza pe baza de CO2 au viteza mai mare.

Daca vremea este mai rece, sub 5-10 grade, viteza proiectilului/bilei este mai mica, iar capsula de CO2 se consuma mai repede, de asemenea si garniturile la temperature scazute devin casante si se pot deteriora.