Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor prezentate pe site-ul www.airsoft-brasov.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor mai jos enumerate :

 

CONFIDENTIALITATE

S.C. FLORIN MAITENANCE  S.R.L. respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor; www.airsoft-brasov.ro si S.C. FLORIN MAITENANCE S.R.L se angajaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului, oferta si politica firmei; www.airsoft.ro si S.C. FLORIN MAITENANCE  S.R.L nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza datele dumneavoastra de contact unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit. Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul www.airsoft-brasov.ro adresa sa de email poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza de date .Pentru a sterge informatiile furnizate de dumneavoastra din baza de date, este de ajuns sa ne contactati si sa cereti acest lucru telefonic, prin telefon sau e-mail.

Site-ul Airsoft Brasov (airsoft-brasov.ro) este operat de societatea, FLORIN MAITENANCE  S.R.L . cu sediul in Sacele-Brasov, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J08/954/2016. Utilizarea site-ului Airsoft Brasov (airsoft-brasov.ro), incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site, constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului Airsoft Brasov (airsoft-brasov.ro) isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare „Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

 

LIVRARI

Livrarile pot varia in functie de destinatie, de greutatea si marimea coletului. Tarifele de transport sunt stabilite de catre firmele de curierat si pot fi achitate la DESTINATIE (de catre client) sau la EXPEDITIE, caz in care costurile de transport se vor adauga la valoarea facturii.

Aceasta metoda prezinta avantajul reducerii costurilor de transport, in baza contractelor incheiate intre S.C. FLORIN MAITENANCE   S.R.L. si firmele de curierat partenere

S.C. FLORIN MAITENANCE   S.R.L. nu stabileste in mod independent costurile de transport si nu este beneficiarul acestor sume.

 

LITIGII

Pentru orice conflict aparut intre S.C. FLORIN MAITENANCE  S.R.L. si clientii sai se va cauta o rezolvare pe cale amiabila. Daca acest lucru nu este posibil, litigiul va fi solutionat de catre instanta judecatoreasca pe a carei raza teritoriala se afla sediul S.C FLORIN MAITENANCE  S.R.L.

 

Date de care trebuie tinut cont atunci cand se returneaza produsele comandate:
Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Contravaloarea transportului produselor catre firma S.C. FLORIN MAITENANCE  S.R.L. va fi suportata de client.

Produsele trebuie sa fie in stare foarte buna, sa nu fie folosite sau uzate.

Acestea se pot returna doar in ambalajul original, fara a fi deteriorate (scotch lipit direct pe cutie ori cu urme de lovituri).

In situatia in care produsele au un sigiliu, acesta nu are voie sa fie desfacut – produsul trebuie returnat sigilat; – Starea produselor achizitionate trebuie sa fie la fel ca la achizitionarea / primirea lor. Orice semn de uzura existent pe ambalaj / produs atrage anularea dreptului de returnare.

In cazul tuturor materialelor perisabile / consumabile, folosirea lor (fie si numai o singura data) nu mai permite returnarea lor.

Rambursarea sumelor se va face in cel mult 30 de zile de la momentul returnarii produsului.

 

Un produs este considerat folosit atunci cand:
Produsul sau ambalajul prezinta urme de uzura (modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi etc).

 

Produsele cu lipsa de conformitate:
Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform. Daca S.C. FLORIN MAITENANCE  S.R.L. nu poate inlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea produsului.

 

Produsele primite defecte:
Daca produsele primite sunt nefunctionale sau au defecte de fabricatie, fac obiectul garantiei specifice fiecarui produs!