Livrarea coletelor se face prin firmele de curierat, Fan Courier, Cargus sau Posta Romana. Costurile livrarii sunt suportate de catre client, exceptie facand comenzile / produsele care beneficiaza de transport gratuit.

  • Livrarea prin curierat rapid 24 – 48 ore la domiciliul dvs.
  • Posta Romana 3-4 zile lucratoare, coletul fiind ridicat de la oficiul postal de unde apartineti.
  • Costurile de transport difera de la o firma de curierat la alta, in functie de greutatea coletului si kilometrii suplimentari, daca acestia exista. Aceste tarife nu sunt percepute de cate noi.
  • Pentru plata produselor in avans, la comenzi de minim 200 lei, transportul este gratuit.

Plata se poate face astfel:

  • Ramburs, la primirea coletului.
  • In avans, prin virament bancar.
  • In numerar, la sediu firmei noastre.

Varsta minima pentru a putea achizitiona o replica airsoft este de 18 ani.

Da. Datele dumneavoastra sunt necesare pentru identificarea cumparatorului, certificarea faptului ca aveti 18 ani (cerinta introducerii primelor 7 cifre ale CNP-ului) si pentru stabilirea modalitatilor de facturare si livrare.

Produsele care nu sunt pe stoc, se pot aduce pe comanda. Ne rezervam dreptul de a cere un avans in functie de valoarea produsului.

Pentru informatii suplimentare, va stam la dispozitie prin intermediul formularului de contact sau la adresa de e-mail din sectiunea contact.

Se recomanda transportarea replicii in husa/cutie de transport, replica fiind neincarcata cu munitie, respectiv gaz/CO2.

Upgrade-ul la o replica recent achizitionata poate fi efectuat la cererea clientului, la modelul compatibil pentru modificare. Asiguram garantie numai la modificarile efectuate de firma noastra, interventiile neautorizate duc la pierderea garantiei.

Replicile Airsoft pot fi confectionate din ABS (plastic dur), metal sau ambele. In descrierea anunturilor gasiti toate detaliile specifice produsului.

Blow-back este un sistem ce imita reculul armelor reale. In cazul pistoalelor, blow-back inseamna miscarea automata a culasei (slide-ului), la fiecare tragere. Atunci cand vorbim de blow-back, putem spune ca mansonul ramane blocat spre spate dupa ce bilele din incarcator se termina (acest lucru este intalnit si la armele reale). Aceasta miscare confera replicii airsoft o doza mai mare de realism.

Hop-up-ul este o garnitura fabricata din cauciuc, cu rolul de a face in asa fel incat bila sa isi mentina traiectoria pe o distanta cat mai mare cu putinta; aceasta garnitura imprima bilei o miscare de rotatie pe axa (axa orizontala).

Momentan nu. Totusi, clientii nostri din Brasov pot ridica produsele de la sediul nostru si a nu plati eventualele costuri de transport.

Replicile airsoft nu fac obiectul legii 295/2004, prin urmare nu aveti nevoie de permis port arma sau autorizatie pentru achizitionarea unui astfel de produs.

Ochelarii de protectie nu trebuie sa lipseasca in cadrul unui joc de Airsoft, iar in functie de regulamentul stabilit se poate opta si pentru costum protector, masca fata, etc.

Replica Airsoft poate fi folosita doar in locuri special amenajate, jocuri de airsoft organizate, deoarece sunt replici 1:1 cu armele reale de foc si pot avea efecte negative iesirea, purtarea lor in public.

Folosirea oricrui tip de bile in afara de cele de plastic/teflon duce la pierderea garantiei.

Produsul achizitionat trebuie returnat in aceeasi stare in care a fost primit. Clientul are aceasta perioada de returnare, pentru a verifica daca produsul pe care l-a achizitionat este sau nu ceea ce si-a dorit. Scopul acestei perioade nu este de a folosi produsul gratis pentru 14 zile si apoi a-l returna, ci doar de a determina „natura, caracteristicile si functionarea produselor”. Acesta trebuie returnat in ambalajul original, cu certificatul de garantie si factura, primite la achizitionare.