Sorteaza dupa:
  Vedere:
  • Replica Sniper SSG96 4J Novritsch

   Pusca Lunetisti Novritsch SSG 10 ,este o pusca puternica ce dezvolta o viteza de pana la 220 m/s.

   Aceasta este probabil una dintre cele mai competitive replici de tip Sniper pe piata. Daca sunteti in cautarea unui sniper realist si de inalta calitate, atunci aceasta replica oferita de Novritch indeplineste toate criteriile.

   Pe plan intern, replica a fost realizata ireprosabil, asa cum era de asteptat pentru produsele Novritsch.
   Cu o energie de pana la 4 jouli si o viteza a bilei ce nu depaseste 220m/s , vorbim de cea mai puternica replica airsoft de pe piata. Novritsch s-a facut cunoscut prin headshot-urile sale de la distante impresionante.
   Designul din spatele acestei replicii este simplist, dar eficient, nu vei avea probleme in ceea ce priveste folosirea replicii.
   Sniper-ul airsoft SSG96 cu propulsie spring, marca NOVRITSCH este un sniper de airsoft de top, direct upgradat „out of the box”. Gratie configuratiei interne, acest sniper rezista fara probleme si la un arc de 220 m/s.

   Replica SniperSSG96 de la Novritsch, este modelata după cea mai cunoscută pușcă cu lunetă de pe piață. Sniper-ul a fost  văzut în filme, jocuri video și acum puteți juca și Airsoft cu el. În plus, este cea mai precisă și fiabilă pușcă de acest gen.

   Sigur, Sniper-ul SSG96 este faimos și elegant, dar asta nu ar însemna nimic dacă nu ar fi si durabil. Acesta pistol este solid, cu piese excepționale la exterior și la interior! Acum puteți să vă impresionați prietenii și să nu vă faceți niciodată griji că o rupeți. Aceasta este bestia supremă!

   SSG96 împărtășește aceleași caracteristici ca și originalul L96, cu o mulțime de modificări la interior și la exterior. Orificiul emblematic pentru degetul mare este cel mai recunoscut împreună cu forma dreptunghiulară a stocului. Butoiul canelat de foraj este o necesitate și arată uimitor în combinație cu receptorul modernizat, buttpad și declanșatorul plat. Este pur și simplu o pușcă superbă la care te uiți.

   Credem că precizia excepțională nu ar trebui să fie o caracteristică în Airsoft, ci o cerință de bază pentru o pușcă cu lunetă. Cu toate acestea, acesta nu este întotdeauna cazul, așa că iti putem dezvalui ca SSG96 este precisa.

   În plus, pușca este plină de caracteristici. Caracteristici care sunt de fapt utile pentru a juca, cum ar fi indicatorul de magazie goală, indicatorul de foc, schimbare rapidă a arcului, incarcatortransparent și multe altele.

   Receptorul este prelucrat CNC dintr-un bloc solid de aluminiu. Producția precisă este cheia pentru acuratețea supremă.

   Tăieturile ușoare pe lateral ajută la economisirea de greutate ,plus un aspect placut. Sina NATO/Picatinny din partea superioară face parte din receptor. Fără șuruburi, fără mișcare.

   Caracteristici

   -Cilindru Maple Leaf Zero Resistance
   -Camera Hop-up Maple Leaf
   -Guma hop-up Maple Leaf Autobot 60°
   -Trigger otel si aluminiu CNC
   -Outer barrel aluminiu Maple Leaf
   -flat trigger
   -teava precizie 6.01 mm

   Pachetul include:

   -Sniper SSG96
   -incarcator transparent 21 bile
   -Chei inbus
   -Tija curatare

   1.800 lei
   Propulsie : Armare manuala - arc
   Culoare : Gri - Negru
   Greutate : 3200 g
   Energie : 4 J
   Capacitate Incarcator : 21 bile
   Hop-Up : Reglabil
   Piedica : Da
  • Incarcator bile SSG96 Novritsch

   Capacitate 21 bile

   Material polimer transparent

   70 lei
  Magazin
  Filtre
  0 Lista de dorinte
  0 Cos