Sorteaza dupa:
  Vedere:
  • Walther P99 Dao Modificat 4J Pachet complet

   Walther P99 cu o putere maximă de 4 jouli!

   – Atenție acest pistol airsoft compact, este interzis la jocurile de airsoft și este considerat cel mai puternic din categoria sa.

   Toate produsele comercializate de firma noastră sunt noi și sunt însoțite de factură fiscală, certificat de garanție și certificat de modificare. Oferim și servicii de service, având piese de schimb disponibile în stoc.

   ATENȚIE: Nu există variante de 4,5-5,6 jouli, așa cum au fost prezentate pe alte site-uri de zeci de „vânzători”. În primul rând, la o putere de 5 jouli, acest produs nu mai poate fi considerat un produs airsoft, deoarece vitezele atinse devin ilegale și necesită autorizații speciale. Acest aspect ar trebui cunoscut de fiecare vânzător sau firmă din domeniu. Modificarea unei replici la  o  viteza de peste 220 m/s poate implica consecințe legale, in plus replica poate suferi deteriorai iremediabile.

   NU EXISTĂ ȘI NU A EXISTAT O VARIANTĂ „4J DIN FABRICĂ”. Nu veți găsi nicăieri un manual de la Umarex care să indice 4 jouli, iar reprezentanții Umarex pot confirma acest lucru. Au apărut tot felul de variante care promovează „mii de jouli” ale acestui produs, chiar și din fabrică, însă acest lucru este neadevărat și ilegal. Depășirea anumitor viteze este, de asemenea, ilegală, așa că vă rugăm să fiți atenți la proveniența produselor pe care le achiziționați. La cumpărarea acestor „super modele de P99”, așa cum sunt prezentate pe alte site-uri, aveți dreptul să cereți un certificat de modificare semnat și ștampilat, sau un test cronografic efectuat în fața dumneavoastră de către o firmă autorizată.

   OFERTA SPECIALA :

   -Pistol Airsoft Umarex Walther P99 modificat
   -500 bile abs 0,25 g
   -10 Capsule co2
   -cutie transport capitonata
   -bile test 0.40-0.50g (in functie de lot)

   620 lei
   Propulsie : CO2
   Blow-Back : Da
   Hop-Up : Fix
   Bile Recomandate : 0.25 - 0.30 g
   Viteza Bile 0.20g (+/- 10%) : 160 - 180 m/s
   Capacitate Incarcator : 15 bile
   Piedica : Da
   Calibrul Tevii : 6 mm
   Mod De Tragere : Semi-Automat
   Energie : 3.69 J - 3.75 J
   Lungime Replica : 180 mm
   Greutate : 612 g
  Magazin
  Filtre
  0 Lista de dorinte
  0 Cos